Název | Množství a jednotka |
---|---|
pstruh | 1 ks |
máslo | 60 g |
zelená nať | |
cibule | 1/2 ks |
hořčice | |
citrónová šťáva | |
pepř | |
sůl |
Postup: Do mísy nastrouháme nahrubo mortadellu a tvrdý sýr. Přidáme jemně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Čokoládový krém smícháme s višňovou marmeládou, přidáme strouhaný perník a rum... zobrazit recept
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept
Postup: Na másle osmahneme najemno nakrájenou cibulku dorůžova, přidáme nakrájené uzené... zobrazit recept
Především si musíme určit priority. Pokud se nedokážeme vzdát svého... zobrazit článek
Pivovar s restaurací a ubytováním.The New York Times zařadil Kroměříž a Pivovar...